|
NEWFORUM
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dzana Kometa

|
Zaslal: út březen 02, 2010 12:25 am Předmět: |
|
|
Tak Miroslav Kořínek to nebyl - to mě manžel strašně zklamal, že mi ho neobjednal ke třicetinám, aby mi doma zahrál na to piano, co jsme koupili To je jeden z mála pánů, po kterém bych možná trochu puberťácky bažila
Ale to jméno neprozradím, nejde o žádnou veřejnou návštěvu. Třeba ho ani neznáš Obvykle totiž, když občas mluvím o hercích, tak je nikdo z okolí nezná - ale asi znají, ale je jich dnes tolik, že se jmény si je člověk vůbec nespojí.
Jojo, poznámka o pubertě dávno za sebou mě taky pobavila - ale ani ne kvůli věku, spíš kvůli tomu celému chování slečny Ale neberte mě vážně, já k hercům nemám úctu - to už musí být fakt někdo... marně přemýšlím, kdo.  _________________ Scio me nihil scire. (Sokrates) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali Kometa

|
Zaslal: st duben 21, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
Strike Back Richard Armitage - You're in the Army Now.wmv
http://www.youtube.com/watch?v=L0qJJkbkSN0 _________________ Existují city, které nelze vyslovit jinak než mlčením. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali Kometa

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|