|
NEWFORUM
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ali Kometa

|
Zaslal: út červenec 06, 2010 8:52 pm Předmět: |
|
|
O víkendu jsem znovu koukala na Navždy a daleko. Také už je to starý film, byla jsem na něm v kině v Londýně, těsně po premiéře v roce 1992. Byl to můj první film, který jsem viděla v angličtině.
http://www.youtube.com/watch?v=ex1gQ3nAXgY&feature=related
Tom Cruise & Nicole Kidman - Far and away _________________ Existují city, které nelze vyslovit jinak než mlčením. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lena ADMINISTRATOR

|
Zaslal: út červenec 06, 2010 9:04 pm Předmět: |
|
|
jé, oni to dávali v TV? tak to jsem zase propásla
Akorát tenhle odkaz by se spíš hodil do filmů... přesunu _________________ "Dnes byl dobrý den, jedl jsem pětkrát, spal šestkrát a zabral si pro sebe, co se dalo." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali Kometa

|
Zaslal: st červenec 07, 2010 4:55 pm Předmět: |
|
|
Dneska odpoledne jsem viděla na zastávce slečnu, která měla zabořený nos do knihy, a nevnímala svět. Až když jsem přišla blíže a ona otáčela stránku, zjistila jsem, že to byli Ptáci v trní.
The Thorn Birds - Original Sin
http://www.youtube.com/watch?v=RR6OdS78KfI&feature=related _________________ Existují city, které nelze vyslovit jinak než mlčením. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lena ADMINISTRATOR

|
Zaslal: st červenec 07, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
moc pěkný klip  _________________ "Dnes byl dobrý den, jedl jsem pětkrát, spal šestkrát a zabral si pro sebe, co se dalo." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali Kometa

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ali Kometa

|
Zaslal: so srpen 07, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
Minulý týden jsem byla v kině na Cruise na "Zatím spolu, zatím živí"
Při té příležitosti jsem si vzpomněla na nesmrtelný Top Gun a bílé uniformy
Berlin - Take my breath away (Top Gun soundtrack)
http://www.youtube.com/watch?v=NEOem7U2LPE&feature=related _________________ Existují city, které nelze vyslovit jinak než mlčením. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lea MODERATOR

Založen: 8.4.2007 Příspěvky: 2583 Bydliště: Stačila by mi jen postel ale s obsahem co mám v banneru...I za cenu, že zůstanu bez PC.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lea MODERATOR

Založen: 8.4.2007 Příspěvky: 2583 Bydliště: Stačila by mi jen postel ale s obsahem co mám v banneru...I za cenu, že zůstanu bez PC.
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mari Mléčná dráha

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lena ADMINISTRATOR

|
Zaslal: so srpen 28, 2010 1:05 am Předmět: |
|
|
jj, to je krásný film, všimla jsem si, že ho zase dávají.
Já hoviděla poprvé, když ho tu doporučovala Amargonka. Je to na YT v angličtině a už tehdy se mi to moc líbilo. Když jsem to pak viděla v TV a konečně rozumněla všemu, tak se mi to líbilo ještě víc. Mělo to zajímavou atmosféru. _________________ "Dnes byl dobrý den, jedl jsem pětkrát, spal šestkrát a zabral si pro sebe, co se dalo." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mari Mléčná dráha

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 6:08 pm Předmět: |
|
|
| Trochu mi to připomínalo Janu Eyrovou. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lea MODERATOR

|
Zaslal: ne srpen 29, 2010 7:23 pm Předmět: |
|
|
Tak nějak, jste mě navnadily A moc jsem se těšila, že taky juknu. Ale nějak se mi nedaří, film najít. Určitě by to bylo, něco pro mě! Jinač hudba z klipu, je nádherná.  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
 |
Obsah fóra NEWFORUM
-> Filmy Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
|
| Strana 8 z 8 |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|