| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majka ADMINISTRATOR

Založen: 7.4.2007 Příspěvky: 2728 Bydliště: Somewhere over the Rainbow...
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 3:41 am Předmět: |
|
|
Holky, jestli náhodou používáte Firefox, tak tam lze nainstalovat doplněk - Download Helper, který vám na jakékoliv stránce automaticky ukazuje, co všechno z ní jde stáhnout. A funguje zaručeně, takže i na YT  _________________ Nikdy se nehádej s blbcem. Stáhne tě na svoji úroveň a umlátí tě zkušenostmi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mari Mléčná dráha

|
Zaslal: čt květen 28, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
| Díky za radu, to zkusím. Blbý je na tom, že to nejde hned, bez instalace. Většinou jsem na netu v knihovně a tam nemůžu nic instalovat. Jedině doma. No aspoň tak. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Majka ADMINISTRATOR

Založen: 7.4.2007 Příspěvky: 2728 Bydliště: Somewhere over the Rainbow...
|
Zaslal: čt květen 28, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
Kdyžtak ke stažení je tady
http://www.downloadhelper.net/install.php _________________ Nikdy se nehádej s blbcem. Stáhne tě na svoji úroveň a umlátí tě zkušenostmi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LaSi Kometa

|
Zaslal: út únor 16, 2010 7:24 am Předmět: |
|
|
DVDvideoSoft Freee Studio - balík jednoduchých a přitom výkonných prográmků pro zpracování audio+video z internetu (YT) nebo DVD, CD. _________________
<= KLIKNI na obrázek, zahlasuješ tak pro web www.DStrahov.com ve světové "InternetMap" |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ria Kometa

|
Zaslal: st červen 30, 2010 6:29 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, jak stahujete nyní z youtube? Jsem si přečetla vaši diskuzi a dospěla k závěru, že je to něco, co zaznamenává překotný vývoj v čase... _________________ Fake It Till You Make It. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lea MODERATOR

Založen: 8.4.2007 Příspěvky: 2600 Bydliště: Stačila by mi jen postel ale s obsahem co mám v banneru...I za cenu, že zůstanu bez PC.
|
Zaslal: út červenec 06, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
Marti, já stahuji poslední dobou z YB, pořád stejně a pořád vyčůraně!
Jedu přes Mozillu. Jen si nainstaluješ modul "DownloadHerper" mozilla ti jej nabídne a pak už je vše ok! Alespoň je to tak, teda u mě!  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ria Kometa

|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 1:23 pm Předmět: |
|
|
Díky Lei za tip . Akorát nevím, jestli mi to jedno video stojí za stahování a instalaci Mozilly, ja totiž používám úžasný Explorer . Inu uvidím, jestli nenajdu nějakou alternativu, možná to tak opravdu udělám . _________________ Fake It Till You Make It. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika N. MODERATOR

|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
Já jsem si taky instalovala Mozillu jen kvůli stahování z YT, jinak používám Explorer A nedávno jsem se na ten stažený pořad dívala a zjistila jsem, že některé části mám stažené ve slušné velikosti a jiné malé Na to si musím dávat pozor. _________________ Bazinga!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Lea MODERATOR

Založen: 8.4.2007 Příspěvky: 2600 Bydliště: Stačila by mi jen postel ale s obsahem co mám v banneru...I za cenu, že zůstanu bez PC.
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
No já mám Mozillu taky kvůli stahování z yb.
Jinač si jedu od počátku mého maniactví na pc, Operu. Té jsem věrná, už několik let.  _________________
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|